Marianne Wilhelmsson

Erbjuder grafiska tryck med influenser av street och pop art i begränsade upplagor.

Motiven tryck på Fine Art Paper - Hahnemülhe Albrecht Dürer, ett vitt matt strukurerat konstnärspapper, syrafritt, tjocklek 210 gram. Tryck på övriga material efter önskemål och överenskommelse.

Tryckningen utförs av Malmö Opera´s egna tryckeri och CA Andersson tryckeri.

Tekniken har jag valt att kalla digital screen och precis som i tradiotionell screen använder jag den fotografiska bilden som utgångspunkt, bilder som jag själv fotograferar. Inledningvis skapade jag endast motiv i svart och vitt och trodde att det så skulle förbli men efter hand började det smyga sig in nyanser. Nyanser som övergick i allt starkare färgtoner och som idag dras åt det avskalde hållet.

Konsten finns representerad i både privata och offentliga rum samt i organisationer som One Hot Spot Yoga i Lund,  Strandkyrkan i Lomma och Hassela Helpline. Utöver det egna konstskapandet åtar jag mig företagsuppdrag, privata beställningar, utsmyckningar och föreläsningar.

                                                                                                              

 

på gallerier, företag och föreningar.                                                                    

Föreläsningar

Sorg och Glädje, Mindset, Entreprenöskap - inkluderat med konst.

Om mig

De senaste 25 åren har jag haft förmånen att arbeta med utveckling av individer, projekt och försäljning, vilket är bland det roligaste jag vet. Jag har en passion för att finna lösningar i utmaningar och att förflytta resultat till nya nivåer.

Konsten kommer ifrån en annan dimension av mig. Bortom resultat och kontroll färdas jag mot okända destinationer som spänner mellan eufori och livets allra sköraste trådar. Motiven kan beskrivas som reseskildringar, fyllda med insikter i sina speglingar, av mig eller dig som ibland sammanfaller i ettsamhet.

Skapandet föddes i juni 2010 då jag efter månaders experimenterande hittade mitt uttryckssätt. Hösten blev en intensiv skapelseprocess som utmynnade i min första utställning i Lomma våren 2011.

Jag hoppas att konsten ger rummet en touch av din personliga nyans.